Bedankt!

“Dankzij u ben ik nu al meer dan een jaar vrij van rugpijn. Dokters, osteopaten en andere medici konden mij niet helpen.
Jij deed het wel. Duizendmaal dank.“
Nico - 35 jaar

Persoonlijk Programma

Een oefenprogramma geschikt voor jouw lichaam en aangepast aan jouw mogelijkheden thuis of in de fitnessclub.

Butch Harmon Golffitness

MOVE-FIT indoor/outdoor

Groepslessen: Move-Fit

Deze all-round training zal je kijk op fitness voor altijd veranderen. In essentie gaat het hier om een functionele circuit-training met kleine materialen, ondersteund door muziek en de andere move-fitters.

Move-Fit traint op een uurtje spiergroepen uit je hele lichaam en is voor iedereen toegankelijk. De workout is aangepast aan het niveau van de deelnemers. Elke oefening heeft dan ook een basis- en een gevorderde variant.

Naast functionele training laten we ook core stability aan bod komen. Dat is de mogelijkheid om bepaalde posities en bewegingen van het centrale deel van het lichaam te controleren. De training van de core heeft als doel de dieperliggende buikspieren, die de ruggengraat, het bekken en de schouders met elkaar verbinden, te trainen. Hierdoor kunnen we onze goede lichaamshouding behouden of verbeteren en het laat ons toe om effectiever en gezonder te bewegen. Een goede 'core stability' zorgt dus voor meer controle van je lichaamshouding. Dat helpt bij het verbeteren van je sportprestaties en beschermt de rug bij extreme bewegingen in de romp. Een goede core stability training zal je gezondheid positief beïnvloeden.

Tijdens de lessen is er veel sfeer en de deelnemers moedigen mekaar voortdurend aan. Het is afwisselend en vooral erg leuk. Iedere les zorg ik weer voor een nieuw trainingsprogramma zodat het leuk blijft om te doen. Na een uurtje zal je altijd met een goed gevoel naar huis kunnen.

De lessen zijn elke maandag om 19u en zaterdag om 11u30 te Hasselt. Contacteer me via het contactformulier en kom eens een kijkje nemen!

we concentreren vooral op:

  • Kracht
  • Spieruithoudingsvermogen
  • Cardiovasculaire conditie
  • 'Core strength'
  • Calorieverbranding

voor nóg meer informatie kan je ook een kijkje nemen op de Move-fit facebookpagina.

“Een goede core stability training zal al uw sportprestaties en gezondheid positief be├»nvloeden.”