Bedankt!

“Dankzij u ben ik nu al meer dan een jaar vrij van rugpijn. Dokters, osteopaten en andere medici konden mij niet helpen.
Jij deed het wel. Duizendmaal dank.“
Nico - 35 jaar

Persoonlijk Programma

Een oefenprogramma geschikt voor jouw lichaam en aangepast aan jouw mogelijkheden thuis of in de fitnessclub.

Butch Harmon Golffitness

MOVE FIT indoor/outdoor

Wie ben ik en wat doe ik?

Mijn naam is Patrick Schreurs (1969) en ik ben personal trainer op zelfstandige basis.

In 1992 ben ik afgestudeerd als regent lichamelijke opvoeding aan het Hoger Pedagogisch Instituut van het Gemeenschapsonderwijs in Hasselt. Beroepsmatig hou ik me al meer dan 15 jaar voltijds bezig met fitness. Mijn doelstelling is om op een professionele manier mensen correct en gezond met hun lichaam te laten/leren omgaan.

Als je na een revalidatie verder jouw lichaam wil versterken of er voor wil zorgen dat blessures minder snel bij jou kunnen voorkomen, kan je bij mij post-revalitiedatietraining en preventietraining volgen. Ook als je rugproblemen hebt kan je een rugversterkend programma volgen.

Als golfer kan je bij mij terecht voor het “Butch Harmon golffitness-programma”. Hiervoor heb ik een bijkomende opleiding gevolgd en mij in het fitnessgebeuren rond deze sport gespecialiseerd. Door onder andere samen te werken met zowel professionele als recreatieve golfspelers ben ik zelf de golfsport onder de loep gaan nemen en heb ik mijn golfprogramma uitgebreid zodat ik iedere golfspeler individueel tot een hoger golfniveau kan brengen.

Ook als je een andere sport uitoefent, van welk niveau dan ook, ben je bij mij welkom om via sportspecifieke trainingen je niveau op een hoger peil te brengen. Of je nu topsporter of recreatieve sporter bent, je hebt altijd baat bij een aangepaste fysieke training, gericht naar de sport die je uitoefent.

Wens je een meer allround workout? Dan kan functionele training iets voor jou zijn. Met deze training gaan we je dagdagelijkse bewegingen imiteren met simpele, doordachte oefeningen. Je zal versteld staan van hoe snel je beter in je vel zal zitten.

Je kan in verschillende vormen sporten. Ik organiseer groepslessen waarin we met functional training onder hoge intensiteit 45 minuten per sessie werken. Partner/buddy-training is de ideale manier om de kosten te delen en toch te profiteren van uitstekende begeleiding. Voor een erg persoonlijk gerichte en effectieve workout is natuurlijk personal training voorhanden. Hard werken onder aanmoediging en begeleiding van mezelf... zonder gestoord te worden.

Als lesgever bij SYNTRA in de opleiding fitnessinstructor en personal training probeer ik ook de volgende generatie fitnessinstructoren en personal trainers in een goede richting te sturen. De zeer enthousiaste mensen die hier afstuderen zijn de toekomst van de fitness in België. Zij zullen er voor zorgen dat fitness en gezondheid met elkaar verbonden zullen blijven.

Ik ben ervan overtuigd dat een professionele en persoonlijke begeleiding zal leiden tot een beter sportniveau en een betere gezondheid.

“Persoonlijke begeleiding leidt tot betere gezondheid en sportprestaties.”